EPA-U/W adviseur

Wilt u een essentiele bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen en woningen? Bestaande bouw of nieuwbouw? Zoals u misschien weet moeten om te beginnen alle gebouwen per januari 2023 over een energielabel beschikken. Vervolgens moeten alle gebouwen naar minstens een Energielabel C verduurzaamt worden. Kortom; Genoeg werk voor de komende decennia. Wilt u een goede afwisselende verantwoordelijke baan in deze groeiende branche? Kom werken bij Energiebouwadvies!

Wat ga je doen?

Als junior adviseur energieprestatie bezoekt u dagelijks klanten voor het indexeren van energieprestaties van woningen en kantoren. U verzamelt heel secuur de nodige gegevens, U werkt op kantoor de berekeningen uit en maakt de definitieve energielabels. Op basis van deze berekeningen kan, indien gewenst, een maatwerkadvies opgemaakt worden.Voordat U als junior adviseur energieprestatie vanuit het kantoor te Eindhoven aan de slag kunt, volgt U een door ons betaalde EPA-U/W opleiding. Hier leert u alles over energieprestaties, wet- en regelgeving en indexering. Daarna wordt u verder opgeleid door ervaren collega’s en leidinggevenden. De opleidingsperiode duurt in totaal twee maanden inclusief de meeste examens en daarna kunt U als volwaardig adviseur aan de slag bij Energiebouwadvies.

Wat wij bieden!

 1. Een fulltime functie als junior adviseur energieprestatie in Zuid-Holland, Zeeland of Brabant;
 2. Een betaalde opleiding tot volwaardig EP-U adviseur;
 3. Een startsalaris naar aanleiding van jouw ervaring;
 4. Werken bij een gezellig, informeel bedrijf met een Eindhovense werksfeer en landelijke dekking;
 5. 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

Wat wij vragen:

 1. Minimaal een diploma mbo-niveau 4; in de richting van bouwkunde, installatietechniek of energie is een pre; Het is van belang dat u in staat bent de opleiding op HBO niveau te volgen en secuur de werkzaamheden verricht;
 2. U bent fulltime beschikbaar dan wel minimaal 28 uur en je hebt een rijbewijs B;
 3. U bent energiek en u heeft de drive om door te leren en groeien;
 4. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 5. Empathisch vermogen; Omgang met de klant is belangrijk. Bel of mail ons en we maken een afspraak;

Direct solliciteren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.