Maatwerkadvies

Wilt u een hogere waarde van uw vastgoed, middels een verbeterd energielabel?

Vraag dan een maatwerkadvies aan!

Waarom een maatwerkadvies?

Hoe hoger het Energielabel van uw vastgoed hoe hoger de waardering. Het uitvoeren van Maatwerkadvies leidt dus tot een hogere waarde van het Energielabel. Om de energierekening en daarmee de maandelijkse lasten te verlagen, zijn tal van energiebesparende maatregelen mogelijk. Maar welke zijn geschikt voor uw vastgoed of woning? Een maatwerkadvies biedt direct inzicht in de mogelijke maatregelen, de kosten en welke energiebesparing dit biedt. Op verzoek wordt hierin het gedrag van de bewoner of gebruiker meegenomen, omdat dit grote invloed heeft op het uiteindelijke energieverbruik.
Een maatwerkadvies kan voor elk gebouw worden afgegeven.

Energie
Bouw advies

Wat houdt een maatwerkrapport in?

  • een helder overzicht van de huidige energieprestatie van een gebouw;
  • inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen;
  • inzicht in de CO2-reductie door het uitvoeren van besparingsmaatregelen;
  • een goede basis voor overleg met de gemeente in het kader van de Wet milieubeheer;

Voor het maatwerkadvies inventariseren wij op locatie alle benodigde algemene, bouwkundige en installatietechnische gegevens en verwerken we deze met gecertificeerde programmatuur in een maatwerkrapportage.

MAATWERKADVIES VOOR KANTOREN LABEL C VERPLICHTING

Momenteel worden er veel maatwerkadviesrapporten opgesteld voor kantoren die voor 2023 nog niet voldoen aan de label C verplichting. Dit geldt alleen voor kantoren met meer dan 100 m2 oppervlakte. Als wij, voor een door Energiebouwadvies opgenomen Energielabel D of lager, een opdracht krijgen voor een Maatwerkadvies dan zijn de wijzigingskosten voor het eerdere geregistreerde label inbegrepen.