Energielabel deskundige

Op zoek naar een energielabel deskundige voor een nauwkeurige energieprestatieberekening? Met een energielabel bent u klaar voor de toekomst en voldoet u aan de eisen die de overheid aan de eigenaren van kantoren en utiliteitsgebouwen stelt. Een erkend deskundige energielabel is bevoegd om geldige energielabels op te stellen en regelt tegelijkertijd de registratie in EP-online, de nationale energielabel database.

Energielabel deskundige Energiebouwadvies Nederland

Bent u ervan op de hoogte dat de eisen aan het energielabel per 2023 worden aangescherpt? Zo is het voor kantoren met een oppervlakte van meer dan 100 vierkante meter verplicht om energielabel C te hebben. Wanneer u hier niet aan voldoet, loopt u het risico op hoge boetes van de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT).

Als energielabel deskundige vertellen wij u graag alles over welke verplichtingen voor uw bedrijfspand, kantoor of utiliteitsgebouw van toepassing zijn. Wellicht valt u onder een van de uitzonderingen, of dient u juist op korte termijn energiebesparende maatregelen te nemen. Ook daarin kunnen wij u adviseren. Naast het verzorgen van energielabels, kunt u bij Energiebouwadvies Nederland ook terecht voor maatwerkwerkadviezen, NEN 2580-rapportages en de informatieverplichtingen EML en EED.

ENERGIELABEL C VOOR KANTOORPANDEN

Kantoorpanden groter dan 100 m2 dienen vóór 2023 over Energielabel C te beschikken.

Erkend deskundige energielabel

Energiebouwadvies Nederland bestaat uit een team van ingenieurs en is als erkend deskundige energielabel bevoegd om energielabels op te stellen. Dat doen we op basis van nauwkeurige en complexe berekeningen aan de hand van de unieke eigenschappen van uw kantoor, bedrijfspand of utiliteitsgebouw. Al onze energieadviseurs zijn gecertificeerd en hebben alle vereiste opleidingen gevolgd.

Veel van onze klanten zijn afkomstig van kantoren, gemeenten, overheidsinstellingen, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren. Bent u op zoek naar een erkend deskundige energielabel en wat wij voor uw kantoor of organisatie kunnen betekenen? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen omtrent het energielabel en het aanvragen daarvan.